Uspješno završena edukacija "Participativna procjena potreba i razvoj lokalne zajednice" u okviru projekta ZAjedno za ZAajednicu

Završena edukacija Participativna procjena potreba i razvoj lokalne zajednice

8.12.2022. održan je drugi, ujedno i posljednji dan edukacije Participativna procjena potreba i razvoj lokalne zajednice u okviru projekta ZAjedno za ZAjednicu kojeg provodi udruga “Brod” – grupa za ženska ljudska prava u partnerstvu s udrugom Eko Brezna. Sudionici edukacije su predstavnici udruge “Brod” – grupe za ženska ljudska prava (5 zaposlenica i 1 volonterka) te predstavnici Udruge Eko Brezna (4 zaposlene osobe).
Ova zanimljiva i dinamična edukacija doprinijet će jačanju kapaciteta obiju udruga u daljnjem budućem strateškom planiranju koje uključuje lokalnu zajednicu i brojne dionike s kojima kroz međusobno umrežavanje mogu doprinijeti i boljoj kvaliteti života u lokalnoj zajednici, osigurati kvalitetniji i produktivniji rad udruge kao i kvalitetnije pružanje socijalnih usluga u zajednici.
Edukaciju su izvodile ODRAZ – Održivi razvoj zajednice (stručne suradnice Magdalena Makar, mag.geogr. i Elizabet Gašparov, mag.polit.)
Projekt ima za cilj ojačati kapacitete OCD-a za rad sa ženama žrtvama nasilja na području Brodsko-posavske županije te za senzibiliziranje javnosti o potrebama žrtava nasilja.
Vrijednost projekta: 432.823,81 kn. Bespovratna sredstva EU: 367.900,24 kn. Državni proračun RH: 64.923,57 kn.
Posrednička tijela u provedbi: Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (PT1) i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva (PT2)

 

logotipi web